About

Turismeindustrien skal se længere ud i fremtiden end til næste sæson

Fremtidens turisme skal ikke være præget af overforbrug, der kvæler populære destinationer i overturisme og ødelægger klodens- og samfundets ressourcer. Udviklingen imod en bedre fremtid, med en mere bæredygtig turismeindustri går for langsomt.

Derfor vil vi afdække og udforske alternative fremtidsscenarier og forretningsmodeller for at hjælpe ambitiøse virksomheder med at se ind i en bedre fremtid, hvor turismeindustrien er en vigtig nøgle I et globalt fælleskab. 

Vi skaber projekter der skubber til forestillingen om hvad der er muligt. Projekter som er nødvendige i tranformationen af turismeindustrien. Det vil vi gøre i samarbejde med hotelkæder, flyselvskaber, fødevareproducenter, turisme bureauer, oplevelsessteder, serviceudbydere og andre fremsynede organisationer. 

Lyder det spændende, så skriv en mail til os herunder. Så kan vi tage en snak om mulighederne for et samarbejde.

Hvem står bag fremtidensturisme.dk?

Fremtidensturisme.dk er et projekt af Forandringsagent i strategisk turisme Jacob Andreas Polykarpus Bøgh og Strategisk designkonsulent Johan Erik Bidstrup Hansen. 
Sammenlagt har Jacob og Johan mere end tolv års erfaring med oplevelsesdesign og transformations udvikling. 

Fremtidensturisme.dk er passionerede omkring hvordan turismebranchen kan være med til at gøre en betydelig forskel i en bæredygtig fremtid. Vi samler de eksperter, fremtidsforskerer og thought leaders der kan tegne et billeder af hvordan fremtiden kan udvikle sig og hvad der skal til af ambitiøse tiltag.

Jacob arbejder med transformativ udvikling af organisationer, oplevelser og individer. Hans viden indenfor strategisk turisme, forretningsudvikling og forandringsprocesser kommer hans samarbejdspartnere til gavn i udviklingen af ambitiøse strategier, visioner og projekter, der sætter baren højt for hvad der er muligt og nødvendigt.

#transformativeeconomy #strategictourism #ambitiousfuture

Johan arbejder med transformation af virksomheder og forretninger gennem design thinking. Hans tilgang er pragmatisk, med fokus på kreative projekter der formgiver fremtiden. Hans viden inden for branding, forretningsudvikling og bæredygtig udvikling får ambitiøse projekter realiseret i tæt samarbejde med virksomheder og deres kunder. 

#designthinking #sustainabledesign #ambitiousfuture